bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

StarlyfPetGlove.jpgStarlyfPetGlove.jpg
StarlyfPetGlove.jpg StarlyfPetGlove3.jpg StarlyfPetGlove2.jpg StarlyfPetGlove1.jpg
  • NAKUP BREZ TVEGANJA
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Starlyf Pet Glove

Inovativna rokavica za hitro, enostavno in učinkovito krtačenje hišnih ljubljenčkov.

Cena: 19,00 €
Cena brez DDV: 15,57 €
Redna cena: 19,00 €
Salesprice with discount
DDV: 3,43 €

Št. izdelkov na voljo:
9929

Dovolj je bilo neučinkovitega krtačenja

Svoje domače ljubljenčke imamo vsi radi, malo manj radi pa imamo njihove dlake na oblačilih in pohištvu. Običajne krtače so nerodne in neučinkovite, saj ne zbirajo dlak, ali pa jih je težko čistiti.

Hitro, enostavno in učinkovito krtačenje

Predstavljamo vam Starlyf Pet Glove. Ta inovativna rokavica omogoča kar najbolj čisto, enostavno in učinkovito krtačenje vašega ljubljenčka, pri tem pa na sebi uspešno zadrži vse dlake. Inovativna zasnova Starlyf Pet Glove z mehkimi ščetinami in osnovo iz enega kosa preprečuje nabiranje umazanije. Visokokakovosten silikon omogoča, da se odvečne dlake oprimejo rokavice, inovativna oblika pa preprečuje, da bi se nanjo prilepile.

Silikonske ščetine

180 upogljivih in mehkih silikonskih ščetin je razporejenih v krogu, kar Starlyf Pet Glove omogoča, da neovirano drsi in odstrani vse odvečne dlake in ostalo umazanijo.

Nežno krtačenje

Običajne krtače se pogosto zapletejo in pulijo dlake. Nič čudnega, da našim ljubljenčkom niso najbolj všeč. Običajno že ob pogledu nanje zbežijo stran. Starlyf Pet Glove pa bo vaše ljubljenčke gotovo navdušila. Mehke silikonske ščetine omogočajo nežno krtačenje, s katerim boste pri vaših ljubljenčkih spodbudili krvni obtok, zaradi česar bo njihova dlaka bolj zdrava in svetleča.

Enostavna uporaba

Ergonomska zasnova s petimi prsti in izjemna upogljivost omogočata enostavno krtačenje celega telesa. Ušesa, vrat, noge in tudi rep. Starlyf Pet Glove samo namestite na roko in že lahko začnete s krtačenjem, pri čemer bo vaš ljubljenček deležen tudi sproščujoče masaže. Ergonomska oblika omogoča krtačenje s posnemanjem človeškega dotika, ki ga ljubljenčki tako obožujejo. Vaš ljubljenček bo komaj čakal na krtačenje in bo pri tem sproščen. Starlyf Pet Glove je primerna za dlani vseh velikosti, zato jo lahko uporablja vsa družina. Primerna je za ljubljenčke s kratko in dolgo dlako. Starlyf Pet Glove je primerna tudi za kopanje, saj njene ščetine brez težav drsijo skozi mokro dlako.

Preprosto čiščenje

Čiščenje po krtačenju je nadvse enostavno, saj z rokavice preprosto odstranite dlake in umazanijo. Starlyf Pet Glove je primerna tudi za pranje v pralnem stroju.

Komplet vsebuje:

1x Starlyf Pet Glove

Država proizvajalka: Kitajska

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe