bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

PolarytePhotochromic8.jpgPolarytePhotochromic8.jpg
PolarytePhotochromic8.jpg PolarytePhotochromic6.jpg PolarytePhotochromic5.jpg PolarytePhotochromic2.jpg PolarytePhotochromic3.jpg PolarytePhotochromic4.jpg PolarytePhotochromic.jpg PolarytePhotochromic7.jpg PolarytePhotochromic1.jpg
  • Nakup brez tveganja
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Polaryte Photochromic

2 za ceno 1!Inovativna sončna očala s polariziranimi fotokromatskimi lečami, ki se samodejno prilagajajo količini svetlobe.

Cena: 59,90 €
Cena brez DDV: 49,10 €
Redna cena: 59,90 €
Salesprice with discount
DDV: 10,80 €

Št. izdelkov na voljo:
9995

Ob močni svetlobi ne gre brez sončnih očal. Toda vsak, ki nosi sončna očala, se je že srečal z naslednjo težavo: če so sončna očala dovolj temna, da omogočajo prijetno gledanje na močnem soncu, z njimi ne vidimo skoraj nič, ko pridemo v senco. Kaj pa če bi obstajala očala, ki se lahko prilagajajo količini svetlobe?

100% polarizirane leče Polaryte Photochromic s prilagajanjem svetlobi

Predstavljamo vam revolucionarna sončna očala z lečami Polaryte Photochromic in tehnologijo Vision, ki omogoča prilagajanje količini svetlobe. Inovativne leče se skoraj v trenutku odzovejo na spremembo svetlobe in nudijo maksimalno prilagodljivost v vseh svetlobnih razmerah.

In ne samo to. Leče Polaryte Photochromic so tudi 100-odstotno polarizirane. To pomeni, da zmanjšujejo bleščanje in odseve ter s tem omogočajo boljši pogled. Ko se svetloba odbija od površin, kot so ceste, stavbe, voda ali sneg, se razprši v vse smeri. Te odbite sončne žarke oči zaznajo kot boleče bleščanje.

Polarizirane leče so kot navpične zavese, saj prepuščajo svetlobo le v eni smeri in tako odpravijo bleščanje. S tem omogočajo boljši pogled in posledično bolj varno vožnjo. Obenem zmanjšajo obremenitev oči in s tem možnost nastanka gubic okrog njih.

Manj bleščanja, boljši kontrast in barve, večja jasnost

Leče Polaryte Photochromic so zasnovane tako, da zmanjšajo bleščanje in izboljšajo jasnost, kontrast in barve. Omogočajo bogatejšo in živahnejšo rdečo, globljo in polnejšo modro, jasnejšo in bolj dinamično zeleno ter svetlejšo in toplejšo rumeno barvo.

Elegantna oblika za vsak slog in obliko obraza

Sončna očala Polaryte Photochromic so elegantno oblikovana in se dobro prilegajo na vsak, še tako sofisticiran slog. Izjemno lahek okvir se lepo poda vsaki obliki obraza. Očala Polaryte Photochromic imajo vgrajene magnete, ki omogočajo varno pritrditev in tako preprečujejo, da bi jih izgubili. Poleg tega so tudi neverjetno vzdržljiva.

Fantastična ponudba 2 za ceno 1

Ob nakupu boste prejeli boste dva popolna kompleta:

- dvoje sončnih očal Polaryte Photochromic

- dva zaščitna etuija

- dve čistilni krpici iz mikrovlaken

Zagotovite si najboljši pogled na svet brez zoprnega bleščanja tako na morju, kot na snegu s sončnimi očali Polaryte Photochromic!

Država proizvajalka: Kitajska

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe