bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

verizica-iz-obeskom-v-obliki-srca-in-kristali-swarovski-ivanna-collection-love-set.jpgverizica-iz-obeskom-v-obliki-srca-in-kristali-swarovski-ivanna-collection-love-set.jpg
verizica-iz-obeskom-v-obliki-srca-in-kristali-swarovski-ivanna-collection-love-set.jpg verizica-iz-obeskom-v-obliki-srca-in-kristali-swarovski-ivanna-collection-love-set1.jpg

Ivanna Collection Love Set - verižica z obeskom v obliki srca

Živite in izražajte ljubezen! Z modno verižico in obeskom v obliki srca ter kristali Swarovski®.

Cena: 39,90 €
Cena brez DDV: 32,70 €
Redna cena: 39,90 €
Salesprice with discount
DDV: 7,20 €

Št. izdelkov na voljo:
10000

Ivanna Collection je popolno zlitje elegance in stila s kristali Swarovski®. Nakit, ki ga je oblikovala Ivanna di Lucca, združuje sodobne oblike in tradicijo, prefinjenost in sijaj. Zato se odlično poda vsaki priložnosti, vsakemu stilu in vsakemu oblačilu. Z modnim nakitom Ivanna Collection s kristali Swarovski® na nevsiljiv način pritegnete pozornost ter poudarite svojo ženstvenost.

Živite in izražajte ljubezen! Z modno verižico in obeskom v obliki srca ter kristali Swarovski®. Posebnost obeska je, da je kristal v njem zamenljiv. Vanj lahko vstavite kateregakoli od sedmih priloženih kristalov različnih barv za popolno ujemanje z vašim trenutnim videzom in razpoloženjem.

Komplet Ivanna Collection Love Set vsebuje:

  • verižico z obeskom v obliki srca
  • 7 različnih zamenljivih kristalov Swarovski ® (v beli, rdeči, vijolični, roza, turkizni, modri in črni barvi) za vsako priložnost
  • Certifikat Swarovski®

Originalni kristali Swarovski®

Ivanna di Lucca je nakit Ivanna Collection oblikovala z originalnimi kristali Swarovski®, ki izžarevajo popoln občutek za stil ter popolno brezčasno eleganco. Vsak komplet nakita Ivanna Collection s kristali Swarovski® ima priložen certifikat, ki jamči originalnost kristalov - za popolno zaupanje in zagotovilo pristnosti.

Ste vedeli?

Ustanovitelj znamke Swarovski® je Daniel Swarovski, ki je že leta 1895 začel mojstrsko rezati in obdelovati kristale. Danes družina v Avstriji nadaljuje njegovo tradicijo in zagotavlja vrhunske kristale izdelovalcem nakita in modnih dodatkov z vsega sveta.

Izdelano?

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe