bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

verizica-in-zapestnica-s-kristali-swarovski-ivanna-collection-delight-set.jpgverizica-in-zapestnica-s-kristali-swarovski-ivanna-collection-delight-set.jpg

Ivanna Collection Delight Set - verižica in zapestnica

Očarajte sebe in druge s kompletom verižice in zapestnice s kristali Swarovski®.

Cena: 39,90 €
Cena brez DDV: 32,70 €
Redna cena: 39,90 €
Salesprice with discount
DDV: 7,20 €

Št. izdelkov na voljo:
10000

Ivanna Collection je popolno zlitje elegance in stila s kristali Swarovski®. Nakit, ki ga je oblikovala Ivanna di Lucca, združuje sodobne oblike in tradicijo, prefinjenost in sijaj. Zato se odlično poda vsaki priložnosti, vsakemu stilu in vsakemu oblačilu. Z modnim nakitom Ivanna Collection s kristali Swarovski® na nevsiljiv način pritegnete pozornost ter poudarite svojo ženstvenost.

Očarajte sebe in druge s kompletom verižice in zapestnice s kristali Swarovski ®. S prefinjeno eleganco in izbiro 7 barv boste ob vsaki priložnosti lahko poudarili svoj značaj.

Komplet Ivanna Collection Delight Set vsebuje:

  • verižico
  • zapestnico
  • 7 različnih zamenljivih obeskov s kristalom Swarovski ® (v beli, rdeči, vijolični, roza, turkizni, modri in črni barvi)
  • Certifikat Swarovski ®

Originalni kristali Swarovski®

Ivanna di Lucca je nakit Ivanna Collection oblikovala z originalnimi kristali Swarovski®, ki izžarevajo popoln občutek za stil ter popolno brezčasno eleganco. Vsak komplet nakita Ivanna Collection s kristali Swarovski® ima priložen certifikat, ki jamči originalnost kristalov - za popolno zaupanje in zagotovilo pristnosti.

Ste vedeli?

Ustanovitelj znamke Swarovski® je Daniel Swarovski, ki je že leta 1895 začel mojstrsko rezati in obdelovati kristale. Danes družina v Avstriji nadaljuje njegovo tradicijo in zagotavlja vrhunske kristale izdelovalcem nakita in modnih dodatkov z vsega sveta.

Izdelano?

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe