bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

ZippZapp6.jpgZippZapp6.jpg
ZippZapp6.jpg ZippZapp.jpg ZippZapp2.jpg ZippZapp4.jpg ZippZapp5.jpg ZippZapp10.jpg ZippZapp7.jpg ZippZapp3.jpg ZippZapp13.jpg ZippZapp12.jpg ZippZapp11.jpg ZippZapp14.jpg ZippZapp8.jpg ZippZapp9.jpg ZippZapp1.jpg
  • NAKUP BREZ TVEGANJA
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

ZippZapp

Inovativni univerzalni varilnik za plastične vrečke.

Cena: 39,00 €
Cena brez DDV: 31,97 €
Redna cena: 39,00 €
Salesprice with discount
DDV: 7,03 €

Št. izdelkov na voljo:
9993
Barva
Dodatno

Namig: Vašemu naročilu dodajte 20 ali 50 ZippZapp vrečk kapacitete 2 litra s posebnim robom za lažje varjenje in odpiranje.

Ležijo odprte vrečke prigrizkov tudi po več dni pozabljene na pultu?

Ko pa si zaželite prigrizkov je vse zmehčano, navlaženo in primerno samo še za v smeti? Zaradi odprtih vrečk v zamrzovalniku se vaša dragocena živila spreminjajo v kup ledenih kristalov, ki ga lahko samo še zavržete? Vsako leto zavržemo za več sto tisoč evrov hrane samo zato, ker je bila napačno shranjena in je zato zgnila ali postala preprosto neužitna. Nič več!

Inovativna mikrotermalna tehnologija

Predstavljamo vam Livington ZippZapp, inovativni univerzalni varilnik, ki zapre skoraj vsako plastično vrečko, tako da v nekaj sekundah ne prepušča več ne zraka, ne vode. Skrivnost je v inovativni mikrotermalni tehnologiji. ZippZapp samo stisnete skupaj in tako aktivirate patentirano grelno navitje, ki z ustrezno temperaturo zavari skoraj vse vrste plastičnih vrečk. Tako je preprečen vdor zraka in zato vsa hrana ostane sveža veliko dlje.

Prihranite denar in zmanjšajte vpliv na okolje

Z Livington ZippZapp zaščitite živila, ki jih potrebujete vsak dan – tako lahko privarčujete veliko denarja, saj bodo vaša najljubša živila ostala sveža veliko dlje in ničesar vam ne bo treba več vreči v smeti pred iztekom roka uporabe. Ne obremenjujte več okolja in vaše denarnice z zavrženimi živili in odvečno embalažo!

Enostavna in univerzalna uporaba

ZippZapp samo namestite na vrečko in potegnete. To je vse. Zrak ne more več v vrečko, zato bodo živila ostala sveža kot prvi dan. Možnosti uporabe ZippZapp so skorajda neomejene. Kocke kar naprej izginjajo v neznanskih prostranstvih otroške sobe? Z ZippZappom v trenutku pospravite vse kocke. Vaša kava izgubi vso aromo? Nič več! Kavo shranite v vrečko ZippZapp in jo zavarite in vaša kava bo ostala sveža in okusna veliko dlje časa. Se odpravljate na dopust? Kozmetiko enostavno in varno pospravite v vrečko ZippZapp. Ni važno ali je to velik kovček ali le ročna torba in že ste pripravljeni za na pot.

Vgrajen ekspresni odpirač

ZippZapp ima vgrajen tudi priročen ekspresni odpirač. ZippZapp enostavno obrnete in samo potegnete po vrečki in ta bo v trenutku odprta. Z njim lahko v hipu odprete vse, kar ste zavarili, pa tudi druge vrste plastične embalaže, ki so sicer tako težavne za odpiranje.

Na voljo v treh barvah

ZippZapp je na voljo v treh barvah, tako da se bo podal v vsak ambient. Izbirate lahko med sveže zeleno, živahno rdečo ali elegantno črno barvo.

Obsežen komplet

V kompletu boste prejeli tudi praktični nosilec, ki ga z magnetom lahko pritrdite na ustrezne površine. Za pritrditev na ostale površine boste v kompletu prejeli lepilni trak. V kompletu boste prejeli tudi 20 vrečk ZippZapp kapacitete 2 litra s posebnim robom za lažje varjenje in odpiranje.

Komplet vsebuje:

  • 1x varilnik ZippZapp
  • 1x magnetni nosilec ZippZapp - DARILO
  • 1x lepilni trak - DARILO
  • 20x vrečke ZippZapp - DARILO

Tehnični podatki:

Napajanje: 2x AA bateriji (nista priloženi)
Napetost: 3 V DC

Država proizvajalka: Tajvan

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe