bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

StarlyfFastSlicer.jpgStarlyfFastSlicer.jpg
StarlyfFastSlicer.jpg StarlyfFastSlicer8.jpg StarlyfFastSlicer3.jpg StarlyfFastSlicer1.jpg StarlyfFastSlicer2.jpg StarlyfFastSlicer5.jpg StarlyfFastSlicer6.jpg StarlyfFastSlicer7.jpg StarlyfFastSlicer4.jpg

Starlyf Fast Slicer

Kuhinjski pripomoček za hitro, enostavno in varno rezanje, strganje in ribanje.

Cena: 39,00 €
Cena brez DDV: 31,97 €
Redna cena: 39,00 €
Salesprice with discount
DDV: 7,03 €

Št. izdelkov na voljo:
9984

Hitra, enostavna in varna priprava hrane

Vsi si želimo jesti zdravo, a kaj ko je priprava hrane tako zamudna. Pri tem se lahko celo urežete, če niste dovolj previdni. In poglejte ves ta nered! Predstavljamo Starlyf Fast Slicer, enega najhitrejših in najenostavnejših načinov za pripravo zdravih obrokov. Samo pritrdite ga na pult in narežite, nastrgajte ali naribajte sestavine za zdrav obrok v nekaj sekundah. Naravnost v skledo, krožnik, ponev ali lonec.

Inovativna izmenljiva rezila

Skrivnost Starlyf Fast Slicerja je v treh inovativnih izmenljivih rezilih iz nerjavečega jekla, ki omogočajo hitro in varno rezanje, strganje in ribanje živil. Inovativna zasnova poskrbi, da so vaše roke na varnem pred izjemno ostrimi rezili. Dovolj je bilo kupa kuhinjskih pripomočkov. Starlyf Fast Slicer je prava izbira za pripravo zdravih obrokov v nekaj minutah.

Univerzalna uporabnost

Bliskovito hitro lahko narežete korenje, zeleno in gobe za slastno juho. Naribajte cvetačo za okusen obrok z malo kalorijami. Hitro in enostavno narežite sladki krompir za čips, ki ga otroci obožujejo. Slastne in zdrave sladice pripravite v par minutah. Celo posodico sira naribate v manj kot desetih sekundah. Pozabite na solze ob rezanju čebule - s Fast Slicerjem lahko čebulo narežete brez ene pretočene solze.

Varna in stabilna pritrditev

Starlyf Fast Slicer ima izjemen vakuumski pritrdilni sistem. Ta omogoča hitro in enostavno pritrjevanje na vse gladke površine in poskrbi, da je Fast Slicer vedno varno pritrjen.

Vsebina kompleta:

  • Starlyf Fast Slicer
  • Starlyf Fast Slicer nastavek za rezanje
  • Starlyf Fast Slicer nastavek za ribanje
  • Starlyf Fast Slicer nastavek za strganje
  • Navodila za uporabo

Država proizvajalka: Kitajska

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe