bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

FitVac.jpgFitVac.jpg
FitVac.jpg FitVac1.jpg FitVac2.jpg FitVac7.jpg FitVac3.jpg
 • Nakup brez tveganja
 • Vaš nakup je varen
 • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Fit & Vac

inovativni vakuumski mešalnik.

Cena: 129,00 €
Cena brez DDV: 105,74 €
Redna cena: 129,00 €
Salesprice with discount
DDV: 23,26 €

Št. izdelkov na voljo:
10000

Poskrbite za zdravo prehrano!

Vitamini in hranilne snovi v naši hrani igrajo ključno vlogo pri ohranjanju zdravja in zagotavljanju energije za naše vsakdanje življenje. Tempo sodobnega življenja je zelo hiter in v prenatrpanem urniku je težko najti čas za ustrezno prehrano. Posledica na dolgi rok je povečano tveganje za resne zdravstvene težave. Poskrbeti je potrebno, da z vsakim obrokom zaužijemo čim več vitaminov in hranil. Poskrbite za zdravo prehrano in si zagotovite največ iz svojih obrokov!

Inovativna tehnologija

Predstavljamo vam revolucionarni mešalnik Fit & Vac, ki vam bo pomagal do bolj zdravega prehranjevanja. Skrivnost Fit & Vac je v inovativni vakuumski tehnologiji, s pomočjo katere Fit & Vac izsesa zrak in tako upočasni razpadanje hrane. Vemo, da je kisik nujen obstoj življenja, kot ga poznamo. Žal kisik v zraku pomaga tudi pri rasti mikroorganizmov in posledično kvarjenju naše hrane. Tako se uničijo vse hranilne snovi in tudi vitamini. Vse to občutimo pri okusu – pokvarjene hrane ne moremo jesti, saj ima slab okus. Narava nam tako sporoča, da je hrana izgubila hranilne snovi in da ni več primerna za našo prehrano. Dovolj je bilo tega! Fit & Vac z inovativno vakuumsko tehnologijo enostavno izsesa kisik iz sveže pripravljenih napitkov, zato ti ostanejo dalj časa sveži in okusni.

Privoščite si okusen in zdrav smoothie kadarkoli in kjerkoli

Smoothieji, ki jih kupite v trgovini ali na stojnici so namenjeni za takojšnje zaužitje, saj se hitro pokvarijo. Fit & Vac z inovativno vakuumsko tehnologijo enostavno izsesa kisik iz sveže pripravljenih napitkov, zato ti ostanejo dalj časa sveži in okusni. Na ta način se ohranijo vse nepogrešljive hranilne snovi in vitamini iz sadja in zelenjave! Tako pripravljen napitek kar v posodi za mešanje shranite v hladilnik doma ali v službi. Brez strahu, izvrsten okus in tudi hranilne snovi se bodo ohranile! Tesnilo v pokrovčku namreč vzdržuje vakuum, dokler ne odprete posode.

Močan motor in rezila zvezdaste oblike

Fit & Vac je opremljen z zmogljivim motorjem s 17.000 vrtljaji, ki s pomočjo večfunkcijskih rezil iz nerjavečega jekla posebne zvezdaste oblike zmelje in zmeša vse v kremast in okusen napitek.

Enostavna uporaba

Pozabite na staromodne mešalnike in sokovnike, ki jih je težko očistiti, poleg tega pa zavzamejo tudi ogromno prostora. Fit & Vac uporablja najsodobnejšo tehnologijo za doseganje hitrih in izjemnih rezultatov. S pomočjo Fit & Vac je priprava okusnih in zdravih napitkov otročje lahka, saj ima en sam gumb za vklop in izklop. Tudi čiščenje je izjemno enostavno, saj Fit & Vac nima majhnih delov, ki so težavni za čiščenje. Posodo samo napolnite z vodo, vključite Fit & Vac in to je to!

Varna zasnova

Fit & Vac je opremljen z integriranim varnostnim sistemom, ki preprečuje vklop brez posode. Močni priseski na dnu ohišja pa poskrbijo za varno namestitev.

Komplet vsebuje:

 • 1x vakuumski mešalnik Fit & Vac
 • 1x nastavek z rezili iz nerjavečega jekla
 • 1x 600 ml posoda
 • 1x 400 ml posoda
 • 2x vakuumski pokrovček
 • 1x knjižica z recepti
 • 1x navodila za uporabo

Tehnični podatki:

Model: BR230-02M00

Napetost: 220 V AC, ~ 50-60 Hz

Moč: 300 W

Država proizvajalka: Kitajska

 • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
 • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
 • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!



všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe