bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

broomroll1.jpgbroomroll1.jpg
broomroll1.jpg broomroll4.jpg broomroll2.jpg broomroll3.jpg
  • NAKUP BREZ TVEGANJA
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Broom & Roll

vrteča se metla, ki vam bo pomagala ohranjati čistočo tal dan za dnem in to brez truda in stresa.

Cena: 29,00 €
Redna cena: 59,00 €
Discount -30,00 €
Salesprice with discount 29,00 €
DDV: 5,23 €

Št. izdelkov na voljo:
9990

Kako poskrbeti za čistočo?

Zemlja, prah, dlake in ostala umazanija. V povprečno gospodinjstvo letno vnesemo 40 kilogramov umazanije. Kako sploh poskrbeti za čistočo? Sesalniki so tako težki, staromodni način z metlo in smetišnico pa je težaven in je lahko vzrok bolečin v hrbtu. Zdaj obstaja boljši način.

Hitro, enostavno in brez napora

Predstavljamo vam Broom & Roll. To je vrteča super metla, ki vam bo pomagala ohranjati čistočo tal dan za dnem in to brez truda in stresa. Broom & Roll samo potisnete po katerikoli trdi površini in v trenutku bo pometla zemljo, drobtine, ostanke hrane in celo mačji pesek, ne da bi se pri tem morali skloniti. Vaša tla bodo čista hitreje in lažje kot kadarkoli prej.

Inovativna tehnologija

Skrivnost je v uporabi treh inovativnih 360-stopinjskih krtač. Dve horizontalni krtači umazanijo preusmerita na sredino, kjer jo tretja, cilindrična krtača, pomete naravnost v vgrajeno smetišnico. Vse vrste umazanije, ostanki hrane, dlake hišnih ljubljenčkov in ostalo umazanijo – z vsem tem Broom & Roll pomete v eni sami potezi.

Primerna za vse trde površine

Broom & Roll je idealna za parket in laminat, učinkovita pa je tudi na ploščicah in ostalih trdih površinah. Njeno ustje je dovolj široko, da zajame celo rezino kruha. Idealna je za pometanje steklenih drobcev, pometanje vlažne nesnage, kot so krompirjevi olupki, korenje, moker riž in celo led. Pometite stvari, ki se jih ne želite dotakniti!

Integrirana smetišnica velike kapacitete

Broom & Roll ima integrirano smetišnico velike kapacitete, zato se vam med čiščenjem ni več potrebno sklanjati. Umazanija med čiščenjem ne leti več povsod naokrog, saj je varno ujeta v posodi in je niti ne vidite, dokler je ne stresete ven.

Očistite kote in fuge

Običajni stroji za pometanje in sesalniki ne morejo ujeti umazanije ob robovih in stenah. Tako kot pri uličnih strojih za pometanje horizontalne ščetine te inovativne metle sežejo globoko v kote in pod robove ter počistijo tudi med fugami.

Enostavna uporaba

Ročaj se spusti povsem do tal, kar v kombinaciji z vrtljivo glavo omogoča preprosto čiščenje pod pohištvom. Dvigovanje težkega pohištva kot pri sesanju z običajnim sesalnikom ni več potrebno. Tehta manj kot kilogram, zato jo lahko uporablja skoraj vsak, pa še zlahka jo pospravite. Je brezžična, saj za delovanje ne potrebuje elektrike ali baterij. Po uporabi jo preprosto sperete pod vodo, za trdovratnejšo umazanijo pa uporabite priloženo čistilno krtačko.

Komplet vsebuje:

1x Broom & Roll
1x čistilna krtačka - DARILO

Dimenzije:

Širina metle: cca 32 cm
Globina metle: cca 20 cm
Višina ročaja: cca 115 cm

Država proizvajalka: Kitajska

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe