bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

AquaJetDuo5.jpgAquaJetDuo5.jpg
AquaJetDuo5.jpg AquaJetDuo8.jpg AquaJetDuo6.jpg AquaJetDuo3.jpg AquaJetDuo.jpg AquaJetDuo7.jpg AquaJetDuo4.jpg AquaJetDuo1.jpg AquaJetDuo2.jpg
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Aqua Jet Duo

inovativni multifunkcijski čistilnik tal.

Cena: 24,00 €
Cena brez DDV: 19,67 €
Redna cena: 24,00 €
Salesprice with discount
DDV: 4,33 €

Št. izdelkov na voljo:
1

Manjša nerodnost...

In vaša tla so v hipu umazana. Sledi zoprno in zamudno čiščenje ter čakanje, da se tla posušijo, da niti ne omenjamo dolgotrajnega polnjenja in mukotrpnega vlačenja težkega vedra po stanovanju.

Zavrzite zastarelo vedro!

Čas je da zavržete zastarelo vedro in naprožite revolucionarni Aqua Jet Duo! Ta inovativni multifunkcijski čistilnik je vedno pripravljen počistiti umazanijo, prah in madeže iz vseh trdih talnih površin. Aqua Jetov velik vgrajeni rezervoar vam bo pomagal opraviti s kakršnokoli umazanijo – kadarkoli in kjerkoli! 

Integrirani pršilnik

Integrirani pršilnik ustvarja fino meglico in omogoča natančno usmerjanje na umazanijo, brez da bi pri tem zmočili celotna tla. Preprosto popršite in obrišite za brezhiben rezultat. Uporabite lahko vodo ali čistilo za tla in vaša tla bodo v hipu bleščeče čista! 

Dvostranska čistilna glava

Dvostranska čistilna glava Aqua Jet Duo podvoji čistilno moč in prepolovi čas čiščenja! Z dvostransko čistilno glavo iz mikro vlaken najprej pomijete, nato pa jo preprosto obrnete in posušite tla. Dovolj je bilo čakanja, da se tla posušijo! Inovativna zasnova posnema obliko prstov, ki sežejo tudi med reže in fuge ter omogočajo čiščenje površin nepravilnih oblik in s tem neverjetno čistilno moč. 

Idealen za čiščenje vseh trdih površin

Aqua Jet je idealen za čiščenje vseh trdih talnih površin, kot so ploščice, laminat in parket. Aqua Jet Duo je odličen za čiščenje politih tekočin in podobne umazanije. Aqua Jetova mulfitunkcijska glava iz mikro vlaken je primerna tudi za pometanje in brisanje prahu. 

Seže tudi pod pohištvo

Nizek profil in vrtljiva glava omogočata, da Aqua Jet Duo počisti tudi pod pohištvom, ob zaščitnih letvah in hitro zdrsne okrog kotov. Aqua Jet Duo naravnost leti po tleh in z njegovo pomočjo bo čiščenje tal hitro in enostavno!

Enostavno vzdrževanje

Po končanem čiščenju čistilno glavo enostavno operete v pralnem stroju, tako da bo vedno pripravljena na naslednje čiščenje. 

Komplet vsebuje:

  • 1x čistilec Aqua Jet Duo
  • 1x posoda za čistilno tekočino (prostornina 700 ml)
  • 1x čistilna glava
  • 1x dvostranska krpa iz mikro vlaken

Država proizvajalka: Kitajska

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe