bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

Dostava in dobavni roki

Dostava je praviloma v naslednjih dveh do sedmih delovnih dneh po opravljenem nakupu.

Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije. Kupnino za izdelek kupec poravna Pošti Slovenije, kjer tudi prevzame naročeni izdelek. Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. Klipnet d.o.o. si pridržuje pravico do izbire druge dostavne službe, v kolikor oceni, da bo s tem naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Če naročenih izdelkov ne bo mogoče dostaviti v predvidenem času, bo o tem kupec obveščen preko kontaktnih podatkov, ki jih je posredoval ob naročilu, ob tem bo kupec obveščen tudi o skrajnem dobavnem roku. Maksimalen dobavni rok je 30 dni. Če bo kupec želel preklicati naročilo, bo lahko to storil vse do takrat, ko naročeno blago ne bo odposlano, in sicer po telefonu, s klicem na telefonsko številko: 080 3479 ali preko elektronske pošte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe