bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

RestformComfysit.jpgRestformComfysit.jpg
RestformComfysit.jpg RestformComfysit3.jpg RestformComfysit1.jpg RestformComfysit2.jpg RestformComfysit5.jpg RestformComfysit4.jpg
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Restform Comfysit

Ergonomska blazina, ki poskrbi za optimalno razporeditev teže in učinkovito razbremenitev točk pritiska.

Cena: 39,00 €
Cena brez DDV: 31,97 €
Redna cena: 39,00 €
Salesprice with discount
DDV: 7,03 €

Št. izdelkov na voljo:
9994

Presedite cele dneve?

Ljudje vedno več časa presedimo za računalnikom ali v avtomobilu in imamo pri tem pogosto v zadnjem žepu še denarnico ali celo telefon. To povzroča nepravilno lego medenice in posledično nepravilen položaj hrbtenice in vratu, kar lahko vodi do bolečin v križu, hrbtu in vratu, povzroča pa lahko celo glavobole. 

Privoščite si udobno sedenje brez bolečin

Predstavljamo vam Restform Comfysit. Ta revolucionarna blazina poskrbi za optimalno razporeditev teže in učinkovito razbremenitev točk pritiska ter s tem poskrbi za udobno celodnevno sedenje brez bolečin.

Test z jajcem

Nikoli se ne bi usedli na surovo jajce, saj veste da bi se pod vašo težo v trenutku zdrobilo. Neverjetno, a resnično – s Restform Comfysitom se lahko usedete na surovo jajce in to bo ostalo celo! Restform Comfysit namreč poskrbi za optimalno podporo in optimalno razporeditev teže.

Inovativna zasnova

Poglejmo si v čem je skrivnost Restform Comfysita. Izdelan je iz inovativnega elastičnega polimera z zračnimi komorami. Zato je Restform Comfysit izjemno prožen in se popolnoma prilagodi vašemu telesu, obenem pa zagotavlja optimalno blaženje in podporo. Vzravna hrbtenico, kar omogoča pravilno držo in s tem pomaga preprečiti ali olajšati glavobole ter bolečine v vratu in hrbtu. Sedite bolje in tudi počutili se boste bolje!

Udobje in svežina

Inovativne zračne komore v kombinaciji s posebej elastičnim polimerom omogočajo optimalno kroženje zraka in odvajanje vlage, kar zagotavlja udobno svežino čez cel dan. Poslovite se od nelagodja in bolečin in si privoščite popolno podporo in udobje kjerkoli že sedite!

Darilo ob nakupu

Ob naročilu Restform Comfysita vam podarimo protizdrsno, zračno in pralno prevleko, ki vam bo omogočila še prijetnejšo uporabo.

Dimenzije

33,5x41,5x5,5 cm

Država proizvajalka: Kitajska

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe