bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

total-crunch-10.jpgtotal-crunch-10.jpg
total-crunch-10.jpg totalcrunch3.jpg total-crunch-15.jpg total-crunch-12.jpg total-crunch-13.jpg totalcrunch2.jpg totalcrunch1.jpg
  • NAKUP BREZ TVEGANJA
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Total Crunch

PRIHRANITE 30 € Naprava za krepitev mišične mase in izboljšanje kondicije - anaerobna in aerobna vadba hkrati.

Cena: 99,00 €
Redna cena: 129,00 €
Discount -30,00 €
Salesprice with discount 99,00 €
DDV: 17,85 €

Št. izdelkov na voljo:
99571

Naprava za popolno vadbo v vašem domu

Ste naveličani zapletenih, dolgočasnih, dragih in neuporabnih telovadnih naprav, ki ne dajejo nobenih rezultatov? Zakaj bi plačevali članarino v fitnes centru, če že po nekaj obiskih obupate?

Total Crunch je popoln sistem vadbe, s katerim boste dosegli želene rezultate - in to le pol ure vadbe dnevno, trikrat na teden! Rezultate boste opazili že po štirih tednih rednega treninga.

Naprava je idealna moške in ženske, ki želijo shujšati, doseči lepo postavo in imeti popolno telo v krajšem času in z malo truda. Naprava vam omogoča doseganje boljših rezultatov v udobju vašega doma. Z napravo boste razmigali vse mišice v telesu, od meč do hrbta, v enem samem neprekinjenem gibu.

Aerobna in anaerobna vadba hkrati

Z napravo Total Crunch aktivirate vse mišice telesa. Istočasno oblikujete in krepite noge in zadnjico. Razgibate lahko vse dele telesa, pokurite odvečne kalorije ter shujšate in oblikujete postavo. Večina telovadnih naprav aktivira samo eno skupino mišic, zato potrebujete napravo, ki združuje vaje za celotno telo in zagotavlja resnične rezultate.

PREPROSTO - Če aktivirate več mišic, porabite več energije in tudi pokurite več kalorij.

Zakaj so rezultati s Total Crunch tako dobri?

Kombinacija aerobne in anaerobne vadbe kuri maščobne blazinice na trebuhu. Z uporabo pedala lahko nastavite stopnjo intenzivnosti vadbe. Princip inverzne simetrije hkrati aktivira vse vaše mišice. Istočasno kurite maščobe, odpravljate toksine in oblikujete postavo.

Na trgu je ogromno naprav, ki so na prvi pogled podobne napravi Total Crunch, vendar so veliko težje in zasedejo veliko prostora. Zložen zasede zelo malo prostora. Z lahkoto ga pospravite pod posteljo.

Dimenzije v zloženem stanju:

  • Dolžina: 104 cm
  • Višina: 23 cm
  • Širina: 26 cm

Država proizvajalka: Kitajska

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe