bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
POSLOVALNICEprodajna mesta BCTV v Sloveniji

Gremo v tople kraje?

Zunaj vlada zima, mraz je in vreme je vse prej kot prijazno – mi pa sanjamo o morju, prijetno visokih temperaturah, lahkih oblačilih in osvežilnih koktajlih. Poznate občutek? Seveda, le kdo ga ne! In če se vam morda zdi, da bodo te sanje ostale le sanje, naj vam zaupamo, da to k sreči ne drži: tudi pozimi se lahko odpravite na dopust, na katerem boste dodobra pregreli svoje kosti, si privoščili malce oddiha in se domov vrnili kot prerojeni …

blog tople destinacije2

Ne želite predaleč od doma?

Seveda, povsem vas razumemo. Časa ni veliko, denarja tudi ne, poleg tega pa se vam pravzaprav ne ljubi voziti zelo daleč … A brez skrbi, če se želite dodobra ogreti in si vzeti nekaj časa le zase, vam za to ne bo treba predaleč od doma. V neposredni bližini vašega doma se zagotovo nahajajo vsaj ene zanimive toplice ali terme, kjer vam bodo ponudili razvajanje v obliki prijetno ogretih bazenov, vročih kopeli, savn in masaž. Ko k temu prištejete še poležavanje na ležalnikih v družbi dobre knjige, ki vas že nekaj mesecev čaka na nočni omarici, odlično hrano, ki vam je niti ni treba skuhati, in spalnico, ki vam jo tokrat za spremembo pospravi nekdo drug, odločitev ni preveč težka, kajne?

blog tople destinacije9

V le nekaj urah lahko uživate v pomladi …

Če niste preveč navdušeni nad bazeni in si želite nekaj časa preživeti tudi na prostem, pa se temu zaradi nizkih temperatur pri nas izogibate, se lahko na svojo sanjsko lokacijo prestavite v le nekaj urah. Resda boste za to potrebovali letalsko karto, a z malce iznajdljivosti in prilagodljivosti jo lahko dobite že za precej nizko ceno. In kam se podati? Ena izmed najbolj priljubljenih destinacij so zagotovo Kanarski otoki, ki so z letalom od srednjeevropskih držav oddaljeni vsega skupaj nekaj ur. Otočje večne pomladi, kakor pogosto imenujejo ta raj na zemlji, se ponašajo z izjemno prijetno klimo in idealnimi temperaturami skozi celo leto, zato bodo zagotovo navdušili tudi vas. Seveda pa Kanarski otoki niso edina možnost za uživanje v pomladanskih temperaturah. V času, ko pri nas vlada zima, se lahko sončnim žarkom v naši bližini predajate tudi na Malti, Siciliji, Cipru ter na južnih predelih Italije, Španije in Portugalske.

blog tople destinacije4

Odkrivajmo eksotiko …

Če si želite resnično velike spremembe, poletnih temperatur in uživanja med morskimi valovi, boste za to morali vložiti malce več časa in denarja. Tudi v tem trenutku namreč na kar nekaj predelih našega planeta vlada poletje – le poiskati ga morate. Seveda boste morali za to na letalu preživeti kar nekaj ur, poleg tega pa tak dopust navadno ni preveč poceni. A ko boste uživali na prelepi plaži, se v kopalkah predajali toplim sončnim žarkom in si vsak dan privoščili nekaj ur kopanja, se boste zagotovo strinjali z nami, da je investicija vredna vsakega centa. S takšnega poletnega dopusta sredi zime se boste namreč vrnili kot prerojeni, polni nove energije – pa še malce zagoreli boste, kar vam bodo zagotovo zavidali vsi v vaši okolici. In kam lahko greste? Številni popotniki se podajo v dežele srednje in južne Amerike, na jug ZDA, v južnoazijske države, če pa so vaši žepi malce bolj globoki, pa si privoščite oddih v Avstraliji, kjer je poletje trenutno v polnem razmahu.

blog tople destinacije7

Ste pripravljeni na dopust v toplih krajih?

Če vas je ob branju zgornjih odstavkov zgrabilo, da bi kar takoj zahtevali dopust, kupili letalsko karto in se odpravili poletju naproti, vas seveda povsem razumemo – a vseeno bo bolje, da razmislite, kaj vse boste na potovanju potrebovali. Poleg kreme za sončenje, kopalk in kopalne brisače, ki so obvezne sestavine prav vsakega dopusta ob morju, vam bodo nadvse prav prišla tudi polarizacijska očala Polaryte HD, ki bodo poskrbela za varen pogled na prelepo okolico.

blog tople destinacije3

blog tople destinacije5

blog tople destinacije8

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe