bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
POSLOVALNICEprodajna mesta BCTV v Sloveniji

Se že veselite prihoda decembrskih dobrih mož?

Vsako leto se jih veselimo, jih z veseljem pričakujemo in polni pričakovanj ugibamo, kaj vse nam bodo prinesli … Miklavž je bil prvi in nas je obiskal že v začetku decembra, Božiček bo prispel v teh dneh, Dedek Mraz pa si vzame malce več časa in se oglasi ob koncu leta. Kateri dobri možje pa navadno nosijo darila v vašem domu in kaj vam najpogosteje prinesejo?

 box 15718 1280

Vas je obiskal Miklavž ali se je pri vas oglasil kateri od parkljev?

Miklavž je eden od najbolj priljubljenih svetnikov v naših krajih, saj v začetku decembra obišče naše domove in pridnim podeli darila. Če ste bili letos malce manj pridni, so vas namesto Miklavža najverjetneje obiskali njegovi parklji, ki so žal malce manj prijazna bitja. Če boste Miklavžu kdaj pisali pisemce, pazite, da ga boste pravilno naslovili: ker je Miklavž svetnik, prebiva v nebesih, kako točno pride do naših krajev, pa je še vedno zavito v tančico skrivnosti. Nekateri trdijo, da pride kar peš, drugi pa so mnenja, da ga pripeljejo sani s konjsko vprego.

Božiček je že skoraj tu!

A obisk prijaznega Miklavža ali njegovih malce zlobnih sopotnikov parkljev je že skorajda pozabljen – pred vrati je namreč obisk Božička. Ta vsako leto na božični dan (ali pa večer – odvisno od tega, kako zelo neučakani ste) obdari otroke in tudi odrasle z vseh koncev sveta. Kaj vam bo prinesel letos?

Če ga boste kdaj želeli obiskati, naj vam zaupamo, da Božiček stanuje za severnem tečaju, v naše kraje pa se pripelje s sanmi, ki jih vlečejo severni jeleni. Prvi v vpregi je seveda vsem dobro znan jelenček Rudolf, ki Božička varno vodi po celem svetu.

Za veliki finale pa še Dedek Mraz …

Na večer, ko se staro leto prevesi v novo, nas obišče še Dedek Mraz. Po naših internih informacijah, ki so nam jih zaupali skriti viri, ta živi kar pri nas: pod Triglavom v Kekčevi deželi. Ker zna biti tudi tam precej mraz, je Dedek Mraz oblečen v topel plašč iz ovčjega krzna, na glavi pa ima polhovko, ki mu greje ušesa. Dedek Mraz je zelo samostojen in navadno nima veliko spremljevalcev, včasih pa ga spremljajo različne živali ali pa nekaj palčkov. V naše kraje se pripelje s sanmi, ki jih vleče konjska vprega.

In kaj nam bodo dobri možje prinesli?

Četudi obdarovanje seveda ni najpomembnejša stvar božičnih in novoletnih praznikov, pa je vseeno vedno lepo prejeti skrbno zavit paket, v katerem se skriva premišljeno izbrano darilo. Tudi v zrelejših letih se med odpiranjem daril vedno znova počutimo kot otroci na božično jutro – polni pričakovanja, z iskricami v očeh in veseljem v srcu.

A čeprav je darila lepo prejemati, jih je enako lepo tudi podarjati. Trenutek, ko nekomu izročite darilo in vidite, kako mu zažarijo oči, je vsakič znova prelep, zato se je za izbiro pravih daril, ki bodo dosegla svoj namen, resnično vredno potruditi.

Kaj boste letos podarili svojim najdražjim? Če še nimate izbranih daril in če morda potrebujete malce navdiha, vam priporočamo, da obiščete našo spletno trgovino BCTV. Za vas smo pripravili širok nabor izdelkov s področja lepote, dobrega počutja, kuhinje, doma in prostega časa. In brez skrbi: ker dobro vemo, da praznični čas že tako prinaša številne stroške in visoke izdatke, smo za vas pripravili odlično ponudbo prazničnih popustov – svoje najdražje boste z odličnimi izdelki letos lahko obdarili za res super ceno! Še namig - prijavite se na BCTV eNovice in mogoče vas bo v vašem e-poštnem nabiralniku pričakalo presenečenje.

bozicni banner 2015

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe