bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
POSLOVALNICEprodajna mesta BCTV v Sloveniji

Še vedno ne veste, kaj svoji boljši polovici podariti za Valentinovo?

Bliža se Valentinovo, praznik zaljubljenih, ob katerem se svojo boljšo polovico spodobi obdariti s kakšnim romantičnim darilcem. A morda lahko letos pozabite na rože, ki hitro ovenijo, in čokoladne bombonjere, ki poskrbijo le za odvečne kilograme, in svoji najljubši osebi na celem svetu podarite nekaj, kar bo občutno izboljšalo kvaliteto vajinega življenja in vama podarilo še lepšo prihodnost! Ste radovedni, kaj bi to lahko bilo?

Preberi več

Gremo v tople kraje?

tople-destinacije

Zunaj vlada zima, mraz je in vreme je vse prej kot prijazno – mi pa sanjamo o morju, prijetno visokih temperaturah, lahkih oblačilih in osvežilnih koktajlih. Poznate občutek? Seveda, le kdo ga ne! In če se vam morda zdi, da bodo te sanje ostale le sanje, naj vam zaupamo, da to k sreči ne drži: tudi pozimi se lahko odpravite na dopust, na katerem boste dodobra pregreli svoje kosti, si privoščili malce oddiha in se domov vrnili kot prerojeni …

Preberi več

Se že veselite prihoda decembrskih dobrih mož?

Vsako leto se jih veselimo, jih z veseljem pričakujemo in polni pričakovanj ugibamo, kaj vse nam bodo prinesli … Miklavž je bil prvi in nas je obiskal že v začetku decembra, Božiček bo prispel v teh dneh, Dedek Mraz pa si vzame malce več časa in se oglasi ob koncu leta. Kateri dobri možje pa navadno nosijo darila v vašem domu in kaj vam najpogosteje prinesejo?

Preberi več

Ste že pripravljeni na spomladansko čiščenje?

Pomlad se vse bolj bliža, kar seveda prinaša kar nekaj prijetnih stvari. V prihodnjih tednih nas tako čakajo toplejše vreme, dobršna doza razigranih sončnih žarkov, daljši dnevi in ogromno pozitivne energije. A žal pomlad prinaša še nekaj: spomladansko čiščenje. Čistilna akcija, pred katero mnogi trepetamo že nekje od konca jeseni, je torej pred vrati, zato je čas, da se nanjo pripravimo. Zakaj si ne bi letos z dobro organizacijo in nekaj izjemno uporabnimi pripomočki celotnega procesa vsaj malce olajšali? Za vas smo pripravili kratek vodič, ki bo poskrbel, da bo spomladansko čiščenje letos precej bolj prijetno.

Preberi več

Kako pomembna je telesna aktivnost v jesenskih dneh?

Ko se srečamo s hladnejšimi jesenskimi dnevi, nas kar hitro zagrabi želja, da bi se v družbi tople odeje in skodelice vroče čokolade namestili na kavču in si privoščili ogled kakšnega dobrega filma – nato pa to ponavljali vse do pomladi, ko nas bo znova razveselilo lepše vreme. A žal si s tem delamo medvedjo uslugo, saj je telesna aktivnost še kako pomembna tudi v bolj vremensko neprijaznih letnih časih. Če niste povsem prepričani, kako poleti pridobljeno kondicijo ohraniti tudi v zimskih dneh in če iščete navdih za jesensko vadbo, smo za vas pripravili nekaj uporabnih predlogov in idej.

Preberi več

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe